Koldvansrenser Kärcher HD 7/17 M St

7.999 kr.

Få optimal rengøringseffekt med Kärcher HD 7/17 M St koldvandsrenseren. Den perfekte allierede til effektiv rengøring af indkørsler, biler og meget mere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5576801869278587 Kategori:

Produktnavn: Koldvandsrenser Kärcher HD 7/17 M St
Pris: 7999.00

Forestil dig, at du står foran en stor og beskidt opgave. Dit job er at rense og gøre overflader skinnende rene – intet mindre. Hvordan vil du tackle udfordringen? Vi præsenterer Kärcher HD 7/17 M St koldvandsrenseren – din ultimative partner i kampen mod snavs og sådanne opgaver.

HD 7/17 M St er skabt til at gøre rent i hårdt vejr. Denne kraftfulde maskine leverer en vandmængde på imponerende 700 liter i timen og kan nå et tryk på op til 170 bar. Med disse imponerende specifikationer kan du være sikker på, at intet snavs vil stå imod dens fortryllende kræfter.

Om det er en olieplet på fortovet, en mudret facade eller en beskidt bil, HD 7/17 M St er her for at tage udfordringen op. Den 3-fasede motor og den intelligente højtrykskontrol giver dig det nødvendige kraftoverskud og effektivitet til at klare selv de mest krævende rengøringsopgaver.

Men HD 7/17 M St er ikke kun i stand til at bekæmpe snavs – den er også udviklet med tanke for brugervenlighed og ergonomi. Den ergonomiske pistol og enkel betjeningspanel giver dig fuld kontrol over trykniveauet og mulighed for at tilpasse vandmængden og trykket efter opgavens art. Du kan stole på, at altid have det rigtige greb om rengøringen.

Med HD 7/17 M St er du klar til at tage udfordringen op med enhver opgave. Lad denne kraftfulde koldvandsrenser være din pålidelige og inspirerende partner i kampen mod snavs. Så lad os få skinnende rene overflader og imponerende resultater sammen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Koldvansrenser Kärcher HD 7/17 M St”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.