Tilbud!
,

Højtryksrenser MC 5M-220/1130

Original price was: 36.214 kr..Current price is: 27.497 kr..

Effektiv og alsidig højtryksrenser til alle rengøringsopgaver. Overlegent tryk og robust design. Få din have og terrasse blitzblankt nemt og hurtigt.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900043927993 Kategorier: ,

Denne højtryksrenser MC 5M-220/1130 er det ultimative værktøj til effektiv rengøring i en lang række professionelle miljøer. Med dens imponerende kraft og alsidighed kan du løse selv de mest krævende rengøringsopgaver med lethed og på kort tid.

Denne højtryksrenser er designet til at levere fremragende resultater og enestående driftssikkerhed. Med en kraftig aksialpumpe, tre fuldkeramiske stempler og et forstærket messingpumpehoved kan du være sikker på at få en pålidelig og langvarig ydelse hver gang du bruger den.

Med en trykstyrke på hele 220 bar kan denne højtryksrenser effektivt fjerne selv det mest indgroede snavs og skidt. Uanset om du arbejder i landbruget, industrien, bygge- eller auto-/transportbranchen, vil denne højtryksrenser være et uvurderligt værktøj til at opretholde renheden og hygiejnen på din arbejdsplads.

Den ergonomiske konstruktion gør det nemt og behageligt at betjene højtryksrenseren i længere perioder uden at blive træt eller overbelastet. Med dens kompakte størrelse og lette vægt er den også nem at transportere og opbevare, så den altid er lige ved hånden, når du har brug for den.

Invester i denne højtydende højtryksrenser MC 5M-220/1130 og oplev, hvordan den kan forvandle din rengøringsrutine og gøre selv de mest krævende opgaver til en leg. Lad ikke snavs og skidt stå i vejen for en ren og sund arbejdsplads – tag fat med denne højtryksrenser og få professionelle resultater hver gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Højtryksrenser MC 5M-220/1130”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.