Højtryksrenser 130 bar Kärcher K 4 Premium Power Control Home Wood

2.595 kr.

Oplev perfekt renhed med Kärcher K 4 Premium Power Control højtryksrenser. Ideel til træoverflader og udstyret med smart Power Control-teknologi.

Køb her

Varenummer (SKU): 5576800043109271 Kategori:

Med den imponerende Kärcher K 4 Premium Power Control Home Wood højtryksrenser får du ikke bare en almindelig rengøringsmaskine – du får en kraftfuld og effektiv partner til at tackle selv de mest krævende rengøringsopgaver. Med en imponerende trykstyrke på 130 bar kan denne højtryksrenser klare alt fra skidt og snavs på terrassen og indkørslen til at fjerne maling fra husets facader.

Det, der virkelig skiller denne højtryksrenser ud fra mængden, er den avancerede Power Control teknologi, som giver dig fuld kontrol over trykket via det ergonomiske G 160 Q Power Control-spraypistol. Med en enkel drejning kan du justere trykket efter behov, så du altid opnår et perfekt rengøringsresultat uden at beskadige overflader.

Denne model er også udstyret med en praktisk slangetromle, der gør det nemt og hurtigt at trække og opbevare slangen efter brug. Du behøver aldrig mere at kæmpe med sammenfiltrede slanger eller rod, når du skal i gang med rengøringen.

Kärcher K 4 Premium Power Control Home Wood højtryksrenseren er desuden kompatibel med Home & Garden-appen, som giver dig adgang til en brugervenlig guide og tips til rengøring samt andre nyttige funktioner. Med det medfølgende Home Kit får du også alt, hvad du behøver for at opnå optimale rengøringsresultater i hjemmet.

Tag hånd om dine rengøringsopgaver på en effektiv og problemfri måde med Kärcher K 4 Premium Power Control Home Wood højtryksrenseren. Invester i din tid og kvalitetssikre rengøringen af dit hjem med dette fantastiske redskab, som vil forvandle din rengøringsrutine og give dig glæde og tilfredshed hver gang du bruger den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Højtryksrenser 130 bar Kärcher K 4 Premium Power Control Home Wood”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.