Tilbud!
,

Fliserenser TD 300 Komplet

Original price was: 3.500 kr..Current price is: 3.124 kr..

Få dine fliser til at skinne som aldrig før med vores revolutionerende Fliserenser TD 300 Komplet. Opnå en professionel finish hjemme hos dig selv.

Køb her

Varenummer (SKU): 7292000193438722 Kategorier: ,

Produktnavn: Fliserenser TD 300 Komplet

Denne fliserenser er ikke som de andre. Den er udviklet med omtanke for at gøre dit arbejde lettere og mere effektivt. Med dens komplet rustfri design er den ikke kun holdbar, men den ser også elegant ud mens du bruger den.

Med en stærk lanse og to dyser er denne fliserenser yderst effektiv. Det betyder, at du kan fjerne genstridig snavs og pletter fra dine fliser på ingen tid. Uanset om det er oliepletter i indkørslen eller alger på terrassen, så kan denne fliserenser klare det hele.

Denne fliserenser er desuden designet til at bruge varmt vand op til 60 grader. Det varme vand er med til at løsne og fjerne snavset endnu mere effektivt. Du kan med fordel tilslutte den til din højtryksrenser for endnu bedre resultater.

Vi tager vores kunders behov seriøst, og derfor kan du kontakte os med informationer om din højtryksrenser, så tilpasser vi dyserne på fliserenseren, så de passer perfekt til din maskine. Vi vil sikre, at du får den bedste ydeevne og de bedste resultater hver gang.

Med denne fliserenser kan du se frem til et rent og flot udendørsområde. Du vil imponere dine naboer med det blinkende rene flisegulv. Lad os hjælpe dig med at gøre dit rengøringsarbejde til en leg – bestil din fliserenser TD 300 Komplet i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fliserenser TD 300 Komplet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.