Bosch Højtryksrenser EasyAquatak 110

697 kr.

Giv dine udendørsarealer nyt liv med Bosch Højtryksrenser EasyAquatak 110. Effektiv rengøring med højtryk og kompakt design. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800241304497 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor rengøring bliver en leg og ikke en sur pligt. Med Bosch Højtryksrenser EasyAquatak 110 kan du nemt og effektivt give dine udendørsarealer en kærlig omgang, der får dem til at skinne som aldrig før.

Med en imponerende motorydelse på 1.300 W og et maksimalt tryk på 110 bar er EasyAquatak 110 den perfekte følgesvend til enhver rengøringsopgave. Uanset om du skal fjerne genstridigt snavs fra terrassen, rense bilen eller friske havemøblerne op, så er denne højtryksrenser din trofaste makker.

Med en maksimal vandmængde på 330 liter i timen kan du hurtigt og effektivt rengøre selv de største områder uden at gå på kompromis med resultatet. Den medfølgende Bosch højtrykspistol, lansesæt og 3 meter højtryksslange giver dig fri bevægelighed, så du nemt kan nå alle kroge og skæve vinkler.

Det smarte design gør det nemt at skifte mellem forskellige dyser, herunder en variabel Fan Jet-dyse, en roterende dyse og en højtryksdyse til vaskemiddel. Med det praktiske vandfilter er du også sikret, at din højtryksrenser fungerer optimalt og holder længe.

Tag kontrol over din rengøring og opdag, hvor nemt det kan være at få dine udendørsarealer til at skinne med Bosch Højtryksrenser EasyAquatak 110. Gør rengøring til en leg og lad dine omgivelser skinne i al deres pragt med denne kraftfulde og pålidelige højtryksrenser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Højtryksrenser EasyAquatak 110”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.